InqSoft

Informatika a jövőre alapozva

Bemutatkozás

Az InqSoft csapata olyan innovatív és naprakész megoldásokat kínál ügyfeleinek, mely a a mindennapok informatikai és számítástechnikai kihívásait leegyszerűsítik és a megrendelő hasznára fordítják.
Számunkra az Ön informatikai kényelme a legfontosabb! Célunk, hogy Ön és munkatársai számára olyan megoldásokat kínáljunk, amely hatékonyabbá és átláthatóbbá teszik a mindennapok informatikai feladatait.
Mi nem elégszünk meg a hagyományos fejlesztési eljárások alkalmazásával, hanem szeretnénk megérteni az Ön számára fontos folyamatokat és az információ technológiai problémákat, hogy a legkedvezőbb megoldást tudjuk javasolni.
Az Ön érdeke a mi érdekünk is, hiszen csak akkor lehet hatékonyan javítani a működési folymatokat, ha azokat részletesen is megismertük. Az InqSoft munkatársainak eltökélt szándéka, hogy az ügyfelek igényeit a lehető legjobban megismerje.
Olyan rendszereket és szoftvereket készítünk, melyek lehetővé teszik a folyamatos bővülést, melyeket nem kell az újabb technológiai váltások során lecserélni.

Szolgáltatások

Inqsoft

ESET megoldások

Az InqSoft Kft. az ESET viszonteladói hálózatának tagja. Elérhetők az ESET díjnyertes vírusvédelmi megoldásai, amely nem csak számítógépét védi meg, hanem otthoni hálózatára csatlakoztatott eszközeit is felügyeli. Csatlakozzon Ön is azon felhasználóinkhoz, akik már a biztonságosabb technológia előnyeit élvezik!

Biztonságos weblapok

Munkatársaink biztonsági és információbiztonsági területen szerzett több éves tapasztalata garantálja ügyfeleink számára a legbiztonságosabb megoldások szállítását. Nemcsak kifejlesztjük Önnek a szoftvert vagy rendszert, gondoskodunk annak - és így közvetve az Ön - informatikai biztonságáról is.

Inqsoft
Inqsoft

Reszponzív design

Szoftvereink kialakítása követi az Ön mindennapi igényeit. A 21. századi felhasználók elvárása, hogy az információk mindig kézközelben legyenek, így a megjelenítő eszköz legyen akár mobiltelefon, akár táblagép vagy asztali számítógép, mi gondoskodunk a legoptimálisabb felületekről és az adatvesztésmentes gyors megjelenítésről.

NoSql és relációs adatbázisok

A közepes és nagymennyiségű adatkezelés és adatfeldolgozás során szerzett több éves tapasztalatunk és gyakorlatunk biztosítja megrendelőink számára az optimális információ- és adatkezelést. A tervezés során akár meglévő infrastruktúrához igazítva, akár a legjobb piaci megoldásokat kínálva alakítjuk ki az Ön igényének leginkább megfelelő adatbázis-struktúrát és keresési metodikákat.

Inqsoft
Inqsoft

Asztali és webes megoldások

A feladathoz igazítva egyránt kínálunk web alapú, asztali és hibrid megoldásokat. Míg más fejlesztők csak egyik vagy másik megoldást kínáják, mi a komplex megoldásokat részesítjük előnyben. A hatékonyság az Ön igényeire szabott szoftver kényelmes használatán múlik, nem az alkalmazott technológián!

Teljeskörű támogatás

Kollégáink a tervezőasztaltól a használatba vételig vezetik végig a fejlesztés során. Az átadott szoftverek utóéletét azonban tovább követjük, segítjük azok hatékony alkalmazását és az Ön eligazodását az informatika világában. A számítástechnika az Ön hatékony eszköze, mi segítünk a megismerésében és használatában. Legyen szerver vagy asztali számítógép, esetleg mobil vagy tábla eszköz, mi teljeskörű támogatást nyújtunk Önnek a szoftverek használata és beállítása során.

Inqsoft

Amiben jók vagyunk

Támogatott platformok

Windows,

Windows Server,

Windows Azure,

Web Role, Worker Role,

Table storage, Blob storage,

Windows Phone,

Apache,

VMWare.

Programozási nyelvek, technológiák

MS SQL, MySQL,

.NET, C#,

Php,

HTML(5), Java script,

SilverLight,

C, C++,

JAVA,

COM,

USB HID.

Árajánlatkérés

Küldje el pár mondatban elképzeléseit

Készen az ajánlatokra és az együttműködésre

Email: info.inqsoft@inqsoft.hu
Mobil: +36 30 696 6452
Székhely: 2051 Biatorbágy, Karikó János utca 25. 2.
Adószám: 26708100-1-13

Elérhetőségeink

InqSoft Kft.

Email : info.inqsoft@inqsoft.hu
Mobil : +36 30 696 6452
Székhely : 2051 Biatorbágy, Karikó János utca 25. 2.
Adószám : 26708100-1-13
Cégjegyzékszám : 13-09-199146

***

Hasznos linkek

Tárhely szolgáltató : dima.hu
Egyedi drón rendszerek : rotorsandcams.com
InqSoft Kft Hibabejelentő : InqSoft Ügyfélkapu